Haaksbergen

De Veldmaat

De Veldmaat is een geliefde en bruisende kerkdorp in Haaksbergen met een rijk verenigingsleven, een actief ondernemersklimaat en een belangrijk sociaal netwerk maar met bovenal trotse en bevlogen inwoners. De wijk herbergt een groot aantal voorzieningen zoals de nabijgelegen winkelvoorzieningen, een Rooms-Katholieke kerk, diverse basisscholen, een peuterspeelzaal en een groot aantal sportverenigingen. Vanaf de Barginkshoeve ben je binnen enkele minuten in het centrum van Haaksbergen.

[cwp_photo_collage num_image=”4″ four_style=”three” st_src_one=”https://www.barginkshoeve.nl/wp-content/uploads/2019/11/De-Veldmaat-Geukerdijk-RK-kerk-Bonifatius-en-Gezellen-640×480-1-1.jpg” st_src_two=”https://www.barginkshoeve.nl/wp-content/uploads/2019/11/img-r0x0x960x720-C800x450-1.jpg” st_src_three=”https://www.barginkshoeve.nl/wp-content/uploads/2019/11/Veldmaterstraat-182-3-1.jpg” st_src_four=”https://www.barginkshoeve.nl/wp-content/uploads/2019/11/Bonifatiuskerk-2.jpg” _builder_version=”4.3.2″][/cwp_photo_collage]

Over

Barginkshoeve

Welkom in Haaksbergen, welkom in de Veldmaat en welkom op een van de oudste plekjes van de Veldmaat. Op deze historische plek waar vroeger de boerderij van de fam. Bargerink (hoeve van Bargink) heeft gestaan op de hoek van de Veldmaterstraat en Geukerdijk wordt een fraai appartementengebouw en 2 vrijstaande woningen gerealiseerd. 11 luxe appartementen die verschillen in grootte en ligging en met allemaal een eigen ruime buitenruimte. En 2 woningen die naar eigen inzicht kunnen worden aangepast. Eigentijds wonen in het centrum van de wijk de Veldmaat. Schuin tegenover en met het zicht op de monumentale Bonifatiuskerk. Dichtbij alle denkbare voorzieningen van het winkelcentrum en het openbare vervoer. Terwijl de rust van de natuur nooit ver weg is en het natuur-educatief park het Grintenbos op loopafstand.

Een project van

Is dit ook iets voor u?